Materialguide

Materialguide

I våre produkter benytter vi ulike materialer til de forskjellige produktene. På noen produkter kan du velge hvilket materiale du vil ha. Er du da i tvil, kan du benytte materialguiden for å finne ut forskjellen på de forskjellige materialene.

Har du spørsmål kan du alltid ta kontakt på support@unisign.no

produksjon 1

Eloksering er en videreforedling av aluminiumens naturlige oksideringsprosess, hvorpå metalloverflaten blir omdannet til en ekstremt hard, transparent og estetisk tiltalende finish som reflekterer aluminiumens autentiske metalliske glans. Enkelt forklart: 100 % ren aluminium.

Egenskaper

Autentisk metallisk glans / Utmerket korrosjonsbestandighet / Et ugjennomtrengelig eloksalsjikt / Høy slitestyrke / Ingen risiko for korrosjon eller falming / 100 % resirkulerbart / Ikke brennbar / Formbar / Lang levetid.

Dibond plater består av et kjernematerial i enten polyethelene (PE) eller mineraler (FR), som er bundet sammen av en aluminium plate på hver side, en sandwich konstruksjon. Platene har et mangfold av egenskaper som gjør dem svært anvendelige innen skilt, interiør, bygg og fasade.

Kjent som: Dibond, Sandwich plate, Kompositt plate

Egenskaper

Både blank og matt overflate / Sort & Hvit / Vanlig & Børstet overflate.

Avery MPI 3000 Monomerisk folie er en kampanjefolie som gir et utmerket trykk til en rimelig pris. Dette materiale er velegnet til de aller fleste produkter.

Dette materiale kan IKKE strekkes og kan krympe noe over tid. Brukes til det meste av kampanjemateriell, Selvklebende skilt og vindus dekor.

Egenskaper

Permanent lim / Hvit lim side / Slipper inn lys / God trykkvalitet.

Datablad: Last ned

Avery MPI 2000 Polymerisk er materiale som brukes til bil-dekor, skilt for plater. Meget godt egnet for buede flater. Forventet levetid med laminat er 10 – 12 år utendørs.

Egenskaper

Permanent lim / Hvit lim side / Enkel å fjerne / Krymper IKKE / Topp trykkvalitet.

Datablad: Last ned

Oracal 5700 er en av markedets beste skilt refleks og er meget brukervennlig med fremragende refleksjons evne. Dette garanterer god synlighet selv i dårlig vær og ved nedsatt sikt. Oracal 5700 holder minimum i 7 År utendørs.

Godkjent i henhold til ECE 104 klasse E.

Brukes til:

Reflekterende skilt

Datablad: Last ned

Empty section. Edit page to add content here.